mandag den 16. april 2012

Hvorfor MiniChic?



www.MiniChic.dk er en internetbutik specialiseret i fransk design til børn. Vi forhandler børnetøj i størrelserne fra 0-12 år og fine ting til børneværelset.

MiniChics eksistensberettigelse

Man kan (måske endda med rette) spørge hvad verden dog skal med endnu en børnetøjsforretning på nettet. Og lad os bare blive enige om, at der er mange internetbutikker til børn - og at rigtig mange af dem forhandler de samme mærker og varer, i forskellige koncepter. Så hvorfor også MiniChic?

Svaret er: at MiniChic ikke er som alle de andre børnetøjsbutikker.
  • De mærker vi forhandler findes ikke i de andre butikker.
  • Vores varer er specielt udvalgt til det danske marked. Tøjet er praktisk, flot, i god kvalitet og med et utal af fine detaljer og et touch af fransk chic.
  • De ting vi forhandler er i unik kvalitet og design. Igen; ting du ikke finder alle andre steder.
  • Hos MiniChic får du muligheden for at klæde børnene, så de ikke ligner alle de andre.
  • Prismæssigt ligger vi midt i feltet, men i forhold til design og kvalitet ligger vi helt i toppen.

Historien bag

MiniChic har været på ideplan i flere år. Ikke særlig originalt, fik jeg ideen, dengang jeg fik mit første barn, og derfor pludselig befandt mig i en ny spændende verden af tøj til babyer.

Jeg er gift med en franskmand, så vi tilbringer meget tid i Frankrig, og derfor er det jo naturligt nok, at jeg ret hurtigt opdagede, at fransk børnetøj bare har noget, man ikke finder andre steder. Faktisk gik der ikke ret lang tid, før alt tøj til børnene blev købt i Frankrig, og hver gang vi havde powershoppet i endnu en fantastisk børnetøjsbutik, snakkede vi om det underlige i, at ingen importerede de lækre mærker til Danmark. Ingen er i tvivl om, at de franske børn bare er fantastisk klædt på, og der er ingen god grund til, at vi ikke kan gøre det samme i Danmark.

Da jeg så pludselig fik muligheden for at starte MiniChic i forbindelse med en del jobmæssige omrokeringer, valgte jeg at slå til. Der er masser af rare folk med gode intentioner, der har påpeget at tiderne er svære her midt i økonomikrisen, at det er svært, at få folk overbevist om det fede i mærker de ikke kender osv. osv. Jeg er enig i det hele, men er også fast overbevist om at konceptet holder.

Markedets Reaktioner

Og holder konceptet så?

Indtil videre har jeg kun mødt glade og positive kunder. Generelt er de besøgende på hjemmesiden positive. De kunder der allerede har købt og rørt ved tingene, er endnu mere begejstrede og melder alle tilbage, at varerne lever op til mere end deres forventninger, og at her er en mulighed for at klæde deres børn med wow-faktor og fransk chic.

Du er velkommen til at kigge forbi på www.minichic.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar