fredag den 13. april 2012

Hvorfor Fransk Børnetøj?



Fransk design er bare noget helt for sig selv. Det gælder både til voksne og til børn.
Franskmændene har en lang tradition for at klæde sig i tøj med stil og i en rigtig god kvalitet. De stiller høje krav til deres tøjmærker, og deres forventninger i forhold til brugsværdien af tøjet er meget højere, end vi er vandt til når vi snakker designertøj i Danmark.

For en franskmand er der ikke et skel imellem stil og komfort. Det er naturligt at også børnetøj skal have et touch af chic, men kravene til at barnet skal kunne bevæge sig og at tøjet skal være komfortabelt er præcis de samme som vi stiller i Danmark. Resultatet er at de franske designere igennem mange år har forfinet kunsten at lave tøj til børn som opfylder alle krav. Der er smukke stoffer, spændende detaljer, fine print og mange andre effekter der understreger børnenes personlighed og individualisme, samtidigt med at børnene kan være børn med alt hvad det indebærer af leg og bevægelse.

Hos www.MiniChic.dk har vi udvalgt en samling af supergode franske børnemærker. De produkter vi har valgt at tage hjem er nøje udvalgt så de passer til de danske børn. Tag et kig ind på vores webshop og se hvordan du også kan klæde dine unikke børn så de ikke behøver ligne alle de andre.

p.s de fine billeder er taget af Peer Klercke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar