torsdag den 19. april 2012

Hvorfor E-mærket?


Hvorfor E-Mærket?

Der er mange måde at drive en forretning på. Man kan vælge, om man vil gøre det helhjertet og professionelt - eller om man bare synes, det er for sjov.

MiniChic er e-mærket, fordi det er vigtigt for os at være seriøse og troværdige. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at MiniChic er i markedet for at blive, og at hos os er kunderne og sikkerheden i centrum. Naturligvis drives forretningen efter dansk lovgivning, og det vil vi gerne kunne dokumentere - derfor har vi valgt at blive e-mærket.

Hvad er E-mærket?

  • E-mærket er den danske mærkningsordning for sikker e-handel.
  • For at blive e-mærket, skal butikken igennem en meget skarp godkendelsesproces, hvor e-mærkets jurister gennemgår hele netbutikken for at sikre at der leves op til både den gældende lovgivning og de ekstra krav som e-mærket har.
  • Der bliver tjekket op på butikkens ejer.
  • Som kunde i en e-mærket butik har du fri adgang til e-mærkets forbruger hotline.
  • Hvis du fortryder et køb i en e-mærket butik, kan du altid være sikker på at at få det fulde beløb tilbage.
Så når du handler i en e-mærket butik, kan du, som kunde, være sikker på, at handlen er seriøs, og at du er sikret mod ubehagelige oplevelser. Se mere på e-mærkets hjemmeside.

MiniChic og kunderne

MiniChic er en butik for kunderne. Vi gør alt, hvad vi kan for løbende at forbedre butikken, så den er så behagelig og sikker at handle i som overhovedet muligt - derfor er vi også glade for at få tilbagemeldinger fra kunderne, både ris og ros.

MiniChic og leverandørerne

En ting er at butikken er seriøs og overholder alle de krav, man kan stille til en internetbutik, noget andet er de varer, man tilbyder på hylderne.

Hos MiniChic har vi valgt, at der skal være seriøsitet og kvalitet i alt, hvad vi gør - og derfor har vi også nøje udvalgt vores leverandører, så de passer til konceptet. Alle vores leverandører er anerkendte og berømte for deres kvalitet og originalitet, både i materialer, design og forarbejdning.

Vi tilstræber at det skal være en positiv oplevelse at handle hos MiniChic. Man skal vide at forholdende er i orden, og at forbrugersikkerheden er i top. Endnu vigtigere er at man får en god oplevelse, når man modtager varerne og får lov til at se og føle på tingene i virkeligheden. Denne oplevelse bliver kun god hvis kvaliteten af varerne er i orden - og det er den hos MiniChic!

Kig forbi på www.minichic.dk til et sikkert e-mærket butiksbesøg.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar