lørdag den 5. maj 2012

Catmini hos MiniChic






Det er en fornøjelse at kunne præsentere dig for det franske børnetøjsmærke Catimini. Et mærke der ikke forhandles mange steder i Danmark - sikkert fordi det er rigtigt svært overhovedet at få lov til at forhandle mærket. Catimini er meget kritiske med deres forhandlere, og vi er stolte af, at vi har fået muligheden for at blive en af dem.

Catimini er noget helt for sig selv. Det er et design der formår at sætte farver og mønstre sammen på en helt unik måde - for uanset hvor farverige og hvor mange mønstre der sammensættes hos Catimini er resultatet altid smukt, levende og harmonisk.

Her finder man virkelig et design, der giver mulighed for at klæde sig personligt i tøj, der bliver bemærket - på den gode måde vel at mærke.

Catimini er berømte, ikke bare for deres fantastiske design i tøj, men også i høj grad for deres accessories. Til hver kollektion er der smukke tørklæder, strømper, hatte og meget andet. Tilbehør der både kan bruges til at understrege det unikke, og sætte prikken over i'et, ved et samlet sæt fra
Catimini, men som også er fantastiske til at pifte et basissæt op.

Catimini er et unikt fransk designer mærke til børn. Det er et mærke med helt sit eget udtryk - kreativt, i eksklusive materialer og i fantastiske farver. Catiminis kollektioner er kendetegnet ved livligt og sjovt design, altid understreget ved broderier og applikationer.

Bag Catimini ligger der en passion for barnet, hvilket kommer til udtryk i en stil der er uformel og fyldt med følelser. Kollektionerne er et kaleidoskop af farver og liv, lavet til aktive børn med en naturlig nysgerrighed på livet.

Siden 1972 har Catimini været med til at forme børnemoden i Frankrig, altid tro mod deres kerneværdier; innovation og kreation.

Hos Catimini finder du designertøj direkte fra Paris i uovertruffen pasform, lavet til bevægelse og leg, i et design og en kvalitet man ikke finder andre steder.

Det kan kun anbefales at prøve tøjet fra Catimini - det er naturligvis svært at se præcis, hvor fantastisk tøjet er på billeder, men erfaringerne fra de kunder, der har set tøjet i virkeligheden er, at det faktisk lever mere end op til deres forventninger.

Så har du lyst til at prøve noget nyt og unikt - så er tøjet fra Catimini lige sagen. Vi har valgt at gøre det så nemt og risikofrit for dig at handle hos os som muligt, så fragten er gratis, og er du ikke tilfreds med varerne, kan du blot returnere dem og få pengene tilbage.

Så kig forbi på www.MiniChic.dk og se flere skønne ting fra Catimini.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar