mandag den 14. maj 2012

3Pommes hos MiniChic



3Pommes er fransk design til børn. Kollektioner der kan bruges i mange forskellige sammenhænge, med komfort og naturlighed som kodeord og altid med et touch af fransk chic. Kollektionerne fra 3Pommes er på mange måder basiskollektioner, men alligevel har 3Pommes altid sit eget udtryk med spændende detaljer og effekter i originalt design og snit.

Hos 3Pommes har i hver sæson tre seperate kollektioner; til baby, til de mindre børn og til de store børn. Alle kollektioner er originale i snit og design, i en bred vifte af stoffer og farver og alle med små detailjer, der gør 3Pommes til noget helt specielt.

De tre kollektioner er opkaldt efter tre skridt i barnets udvikling. Première sourire (først smil), Premier Pas (første skridt) og Premières Escapades (de første eventyr).

3Pommes har eksisteret i over 30 år og blev grundlagt i Normandiet, et område i nordfrankrig kendt for æbleproduktion og ikke mindst æblecider.

Navnet 3Pommes (3Æbler) bygger på de tre skridt i kollektionerne og oprindelsesområdet i Frankrig.

Noget af det virkeligt facinerende i 3Pommes design er måden, hvorpå de formår at gøre basistøj til noget helt specielt. Et par grå jeans bliver pludselig spændende, når der er sten på lommerne, og baglommerne er udformet som sommerfugle med sølvstikninger. På sammen måde bliver en blåstribet polo pludselig rigtig chic, når der kommer et sejt print på ryggen. 3Pommes er eksperter i de små detaljer, der giver tøjet et touch af chic og masse af personlighed.



Kig forbi på www.minichic.dk og se kollektionerne fra 3Pommes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar