onsdag den 20. marts 2013

Lys i mørket...


Lys skal der til og ikke mindst i børneværelset.

Børn kan godt lide at kigge på de ting der omgiver dem, de vil gerne røre ved tingene og er vilde med magi og eventyr.

Væglamperne fra L'oiseau Bateau opfylder alle kriterier. De er enormt flotte med 3-dimensionelle dekorationer. Lamperne er lukkede på alle sider, så man ikke kan komme til at røre direkte ved pæren og heller ikke får lyset direkte i øjnene. Som altid laver L'oiseau Bateau ting man ganske enkelt ikke finder magen til andre stedet. Kvaliteten er i top og så laver de ting som både børn og voksne holder af at se på i mange år.

Til de helt små børn har man ofte brug for lamper med meget lav intensitet, det kan være når man skal finde en sut der er blevet væk i sengen, det kan være når man skal op og amme, eller skifte en ble om natten og man ikke ønsker at vække barnet alt for meget.

I de situationer er natlamperne fra Doudou et Compagnie geniale. De bruger batterier, så de nemt kan tages med rundt om natten. De søde lamper lyser dæmpet og lige præcis nok til at man kan orientere sig i mørket uden at barnet generes af lyset. At lampen så også er supersød at se på er jo kun et plus. Bamselamperne findes i 6 forskellige skønne farver, se mere her: Bamselamper




Ingen kommentarer:

Send en kommentar