søndag den 10. marts 2013

Et mærke kun for piger...


Så er de første forårsnyheder fra Derhy Kids ankommet. Som altid de mest fantastiske kjoler og leggings. Fuldstændigt gennemført design kun til piger.

Det er helt tydeligt at Derhy Kids har fundet den niche de arbejder allerbedst i. De laver kun tøj til piger mellem 4 og 14 år, og alle deres kollektioner er fokuseret omkring kjolerne. Og det virker, for deres kjoler er bare nogle af de mest fantastiske på markedet. Alle piger, hvad enten de er små prinsesser eller trendy store piger, kan finde deres favoritkjole hos Derhy Kids.

En af de farver der går igen, kollektion efter kollektion, er den mørkeblå. I forårssæsonen 2013 er den sat sammen med en af sæsonens store farver, nemlig den lysegule. Gul kan godt være en lidt svær farve for os heroppe i det høje nord, men sat sammen med mørkeblå, lykkes det at lave en kollektion der også er flot i Skandinavien.

Du kan tage et kig på Derhy Kids kollektionen her: www.minichic.dk/derhy kids. Her kan du løbende hen over de næste uger se, hvad der dukker op i forårskollektionen.

Vi glæder os til at se dig på www.minichic.dk, hvor du også kan se nyheder fra vores andre skønne franske mærker.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar